U bevindt zich op dit moment op de vertaalde site van Pro Wonen. Klik op 'Sluit' om deze weergave te sluiten.

Nieuwsberichten

Wilt u een overzicht van actuele nieuwsberichten van ProWonen ontvangen? Schrijf u dan in voor de e-mail nieuwsdienst via onderstaande button:

Aanmelden nieuwsdienst

Woningzoekenden opgelet!

Er zijn verhuurwebsites actief die woningen adverteren van de woningcorporaties die zijn aangesloten bij Thuis in de Achterhoek. Om via zo'n website te kunnen reageren op een woning moet u inschrijfgeld betalen. Daarmee wordt u als woningzoekende onterecht op kosten gejaagd.

Lees meer

We zijn er heel even niet

We zijn telefonisch even niet te bereiken.

Lees meer

Nu nog huurtoeslag over 2022 aanvragen? Zo doe je dat (vóór de deadline van 1 september)

Huurtoeslag. Misschien had jij er in 2022 ook recht op, maar heb je het niet aangevraagd. Laat geen geld liggen en maak op toeslagen.nl/kaniktoeslagkrijgen een proefberekening.

Lees meer

Wet Goed verhuurderschap

Per 1 juli 2023 treedt de Wet Goed Verhuurderschap in werking. Met deze wet worden algemene gedragsnormen voor verhuurders geïntroduceerd en krijgen gemeenten diverse bevoegdheden.

Lees meer

De nieuwe editie van ProInfo is uit!

Dit keer met artikelen over de eenmalige huurverlaging, goed burencontact, het huishoudboekje van ProWonen van 2022, onze projecten en nog veel meer.

Lees meer

Meer moois in Zelhem

Vorige week werd er een mooi moment gevierd in Zelhem en nu weer! Dit maal in de Oranjewijk, waar ProWonen 32 woningen vervangt voor 38 nieuwe. En dat is nodig, want er is een grote vraag naar woningen in Zelhem.

Lees meer
1 van 9